Ga naar de inhoud
Koningin Julianastraat - appartementen

Hieronder vindt u informatie de appartementen.

We bouwen twee woongebouwen met levensloopgeschikte appartementen met een gezamenlijke tuin. Aan de noordkant van de Koningin Julianastraat bouwen we de Koningin en aan de zuidkant de Prinses. In de Koningin bevinden zich 31 appartementen verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. In de Prinses bevinden zich 24 appartementen verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. In beide woongebouwen zijn verschillende type appartementen. De verschillende A3 en A4 typen hebben 2 slaapkamers. De verschillende A5 typen hebben 1 slaapkamer. 

De Koningin

 

De Prinses

Hier ziet u de geveloverzichten met daarin de woningtypen en huisnummers vermeld. De kleur staat voor de huurprijs (zie overzicht na de geveloverzichten). In datzelfde overzicht vindt u ook de oppervlakten van de typen.

Bovenstaand overzicht is de versie van 4 juni 2024 met de juiste huurprijzen. 
De huurprijzen zijn prijspeil 2024. Jaarlijks indexeren we de huurprijzen.

Door op de onderstaande link met de afbeelding te klikken krijgt u de bijbehorende gevels te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.  

Klik hier voor de verschillende gevels van de Koningin

Klik hier voor de verschillende gevels van de Prinses 

Overzicht van de huurprijzen voor de appartementen. Zoals aangegeven zijn deze huurprijzen prijspeil 2024. In 2025 indexeren we de huurprijzen. Naast de kale huurprijs brengen we ook servicekosten in rekening voor elektra en schoonmaak van de algemene ruimten, de huismeester en de gezamenlijke tuin. Klik hier voor het overzicht van de huurprijzen*.

 

* In deze versie vindt u de juiste huurprijzen. In een eerdere versie stonden verkeerde huurbedragen vermeld.

Op deze pagina vindt u de links naar de plattegronden van de appartementen. In de naamgeving kunt u zien voor welk woningtype de plattegrond is en welke huisnummers daarbij horen. Door op de link met het huisnummer van de woning te klikken krijgt u de bijbehorende woningplattegrond te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.

Wilt u weten waar de in de tekeningen gebruikte symbolen voor staan bekijk dan het uitleg gebruikte symbolen.

Hier vindt u de links naar de plattegronden van de verdiepingen van gebouw de Koningin en de Prinses. In de tekeningen zijn ook de huisnummers opgenomen. De link opent in een nieuw venster. Om terug te keren naar deze pagina kunt u het geopende venster sluiten.

Klik hier voor de verdiepingsplattegronden van de Koningin.

Klik hier voor de verdiepingsplattegronden van de Prinses.

We willen u als huurder graag keuzevrijheid geven om bepaalde elementen in de woning aan uw eigen smaak aan te passen.
Keller verzorgt dit voor QuaWonen. U maakt de keuzes in de showroom van Bakker Arkel in Bergambacht.

Keuze tegels
U kunt kiezen uit een collectie vloertegels en wandtegels (standaard collectie QuaWonen). U maakt deze keuze voor de volgende oppervlakten:

• de vloer en wand van het toilet
• de vloer en wand van de badkamer
• de wand van de keuken

Keuzes keuken
Zonder extra kosten kunt u bij Keller keuzes maken uit kastdeuren, handgrepen, het aanrechtblad en tegels in de keuken. Nadat u een definitieve toewijzing (voorloper van de huurovereenkomst) hebt getekend voor uw woning neemt Keller contact met u op voor het maken van uw keuzes. Keller verzorgt de volledige afhandeling van de keuzes.

Uitbreidingen keuken
Daarnaast kunt u tegen betaling kiezen voor uitbreidingen van de keuken. Keller verzorgt ook de volledige afhandeling en betaling van deze uitbreidingen.

Optie tweede toilet
U kunt tegen betaling kiezen voor een toilet in de badkamer. Keller verzorgt ook de volledige afhandeling en betaling van deze optie.

ZAV-beleid
Als u voor het aanbrengen van een optie heeft gekozen, betaalt u de optie zelf. Hiermee wordt de optie automatisch uw eigendom en een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Bij het verlaten van de woning kunt u de voorziening achterlaten, maar QuaWonen geeft geen vergoeding voor opties en/of uitbreidingen. Wilt u een zelf aangebrachte voorziening meenemen, dan moet minimaal een standaard voorziening achterblijven.

 

 

 

 

 

In de technische omschrijving staat beschreven wat u kunt verwachten van de woning wat betreft materiaalgebruik, installaties en afwerking van de woning. Tevens vindt u in de technische omschrijving tips voor de inrichting van uw woning en voorwaarden waaraan u zich dient te houden bij het inrichten en gebruik van de woning.

Klik hier voor de technische omschrijving van de appartementen