Ga naar de inhoud
Ik ben eigenaar

U woont in een complex waar er een Vereniging van Eigenaren is. QuaWonen VvE beheer is de VvE-beheerder van QuaWonen. Wij beheren VvE’s waarin QuaWonen mede-eigenaar is of is geweest. Op deze pagina vindt u meer informatie over QuaWonen VvE beheer. 

Wat doet QuaWonen VvE Beheer voor u?

Uw VvE heeft voor beheerdiensten een contract afgesloten met Qua Wonen VvE Beheer. We bieden het complete pakket aan VvE diensten: van ledenadministratie tot het financieel beheer, van het uitzetten van reparatieopdrachten tot advisering van het bestuur van uw VvE.

Uw eigen digitale VvE-omgeving

Op MijnVvE vindt u alle informatie over de VvE. U ziet wat er is afgesproken, welke reparaties er zijn aangevraagd en of deze zijn afgehandeld, wie er in het bestuur van uw VvE zitten en welke contracten en verzekeringen uw VvE heeft afgesloten. U vindt hier ook de notulen van de ALV, jaarrekeningen uit het verleden en de actuele begroting.

U logt in op MijnVvE met de inlogcode en wachtwoord, die u van ons heeft ontvangen toen u de woning kocht. Bent u deze inlogcode en/of uw wachtwoord kwijt, stuur dan een e-mail naar info@QuaWonen.com. U ontvangt deze dan opnieuw van ons.

Digitale vergadering / stemming

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een VvE-vergadering waarin de mogelijkheid is geboden om digitaal uw stem uit te brengen, dan kan dit niet via MijnVvE, maar via MijnVergadering. U kunt hiervoor dezelfde inlogcode en wachtwoord gebruiken als bij MijnVvE.

Een reparatieverzoek 

Heeft u lekkage of is er iets kapot? Voor het melden van een reparatieverzoek kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Kijk bij Contact met QuaWonen voor onze bereikbaarheid.

Meer informatie?

Lees de brochure Alles over de VvE. Nog steeds vragen? Neem gerust contact met ons op.