Ga naar de inhoud
Koningin Julianastraat - eengezinswoningen

Hieronder vindt u informatie over de eengezinswoningen.

We bouwen 2 blokken met eengezinswoningen. Het blok aan de noordzijde van straat bestaat uit 8 woningen type B2. Deze woningen hebben 3 slaapkamers. Het blok aan de zuidzijde bestaat uit 9 woningen type B3. Deze woningen hebben 2 slaapkamers.

Blok B2

 

Blok B3

Hier ziet u de geveloverzichten met daarin de woningtypen en huisnummers vermeld. De kleur staat voor de huurprijs (zie overzicht onderaan).

Bovenstaand overzicht is de versie van 4 juni 2024 met de juiste huurprijzen.
De donkergrijs gekleurde woningen zijn reeds toegewezen aan urgenten uit een sloopwoning.
De huurprijzen zijn prijspeil 2024. Jaarlijks indexeren we de huurprijzen.

Door op de onderstaande link met de afbeelding te klikken krijgt u de bijbehorende gevels te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.  

Klik hier voor een afbeelding van de verschillende gevels van blok B2

Klik hier voor een afbeelding van de verschillende gevels van blok B3

Klik hier voor een afbeelding van de bergingen bij de eengezinswoningen

Overzicht van de huurprijzen voor de eengezinswoningen. Zoals aangegeven zijn deze huurprijzen prijspeil 2024. In 2025 indexeren we de huurprijzen. Naast de kale huurprijs brengen we ook servicekosten in rekening voor de zonnepanelen. Door op de link met het overzicht huurprijzen te klikken krijgt u de bijbehorende huurprijzen te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina. Klik hier voor een overzicht van de huurprijzen*. 

 

* In deze versie vindt u de juiste huurprijzen. In een eerdere versie stonden verkeerde huurbedragen vermeld. De donkergrijs gekleurde woningen zijn reeds toegewezen aan urgenten uit een sloopwoning.

 

Op deze pagina vindt u de links naar de plattegronden van de eengezinswoningen. Type B2 heeft 3 slaapkamers en type B3 heeft 2 slaapkamers. In de naamgeving kunt u zien voor welk woningtype de plattegrond is en welke huisnummers daarbij horen. Bij type B3 kloppen de huisnummers bij de typen ook, net als bij type B2. Door op de link met het woningtype en huisnummer van de woning te klikken krijgt u de bijbehorende woningplattegrond te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.  

Wilt u weten waar de in de tekeningen gebruikte symbolen voor staan bekijk dan het uitleg gebruikte symbolen.

De tekeningen op deze website zijn onder voorbehoud en kunnen op onderdelen afwijken ten opzichte van de definitieve uitvoering. De keukens die op de plattegronden zijn ingetekend, geven slechts een indicatie van de werkelijkheid.

Type B2-H Koningin Julianastraat 5

Type B2-T Koningin Julianastraat 7 + 11 + 15

Type B2-T SP Koningin Julianastraat 9 + 13 + 17 (gespiegeld)

Type B2-H SP Koningin Julianastraat 19 (gespiegeld)

 

Type B3-T SP Koningin Julianastraat 6 + 8 + 12 + 14 (gespiegeld)

Type B3-T Koningin Julianastraat 16 + 18


(Huisnummers 4, 10 en 20 zijn reeds toegewezen aan urgenten uit een sloopwoning.)

 

Hieronder vindt u de plattegronden per blok. Door op de link met de plattegrond te klikken krijgt u de bijbehorende plattegrond te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.  

Klik hier voor de plattegrond van blok B2

Klik hier voor de plattegrond van blok B3

We willen u als huurder graag keuzevrijheid geven om bepaalde elementen in de woning aan uw eigen smaak aan te passen.
Keller verzorgt dit voor QuaWonen. U maakt de keuzes in de showroom van Bakker Arkel in Bergambacht.

Keuze tegels
U kunt kiezen uit een collectie vloertegels en wandtegels (standaard collectie QuaWonen). U maakt deze keuze voor de volgende oppervlakten:

• de vloer en wand van het toilet
• de vloer en wand van de badkamer
• de wand van de keuken

Keuzes keuken
Zonder extra kosten kunt u bij Keller keuzes maken uit kastdeuren, handgrepen, het aanrechtblad en tegels in de keuken. Nadat u een definitieve toewijzing (voorloper van de huurovereenkomst) hebt getekend voor uw woning neemt Keller contact met u op voor het maken van uw keuzes. Keller verzorgt de volledige afhandeling van de keuzes.

Uitbreidingen keuken
Daarnaast kunt u tegen betaling kiezen voor uitbreidingen van de keuken. Keller verzorgt ook de volledige afhandeling en betaling van deze uitbreidingen.

Optie tweede toilet
U kunt tegen betaling kiezen voor een toilet in de badkamer. Keller verzorgt ook de volledige afhandeling en betaling van deze optie.

ZAV-beleid
Als u voor het aanbrengen van een optie heeft gekozen, betaalt u de optie zelf. Hiermee wordt de optie automatisch uw eigendom en een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Bij het verlaten van de woning kunt u de voorziening achterlaten, maar QuaWonen geeft geen vergoeding voor opties en/of uitbreidingen. Wilt u een zelf aangebrachte voorziening meenemen, dan moet minimaal een standaard voorziening achterblijven.

In de technische omschrijving staat beschreven wat u kunt verwachten van de woning wat betreft materiaalgebruik, installaties en afwerking van de woning. Tevens vindt u in de technische omschrijving tips voor de inrichting van uw woning en voorwaarden waaraan u zich dient te houden bij het inrichten en gebruik van de woning. Door op de link met de technische omschrijving te klikken krijgt u de bijbehorende technische omschrijving te zien in een nieuw venster. Door het venster te sluiten keert u weer terug naar deze pagina.  

Klik hier voor de technische omschrijving van de eengezinswoningen