close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Werken bij QuaWonen

Welkom! Wij zijn QuaWonen en wij zetten ons in voor goed wonen in de Krimpenerwaard. Elke dag weer. Kom jij onze organisatie versterken? Onze medewerkers delen één gemeenschappelijk doel: samen met onze partners werken aan goed wonen voor onze huurders.

Actuele vacatures

- Vacature Projectleider verduurzaming (36 uur)

- Vacature Administratief medewerker VvE (20 uur)


Over QuaWonen
We zijn een woningcorporatie en willen goede huisvesting bieden aan mensen die zelf moeilijk kunnen slagen op de woningmarkt en bijdragen aan vitale kernen en leefbare wijken. Onze organisatie is stevig lokaal verankerd. We werken nauw samen met huurders, gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. We handelen klantgericht en met aandacht voor het milieu.

Wij verhuren woningen in Krimpen aan den IJssel en de gemeente Krimpenerwaard. We verenigen de no-nonsense houding van de nabijgelegen stad Rotterdam met de betrokkenheid bij elkaar van de landelijke Krimpenerwaard. De ruim 90 collega’s werken hier met veel plezier. Je krijgt volop ruimte om initiatief te nemen en je verder te ontwikkelen. Dat kan door nieuwe projecten op te pakken, opleidingen te volgen of door stage te lopen.

We zijn een prettige organisatie met een informele en collegiale sfeer. Ontwikkeling vinden we belangrijk, dus ook jouw persoonlijke ontwikkeling.
We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en bieden je de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden uit te ruilen, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra verlofuren.

Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris volgens cao woondiensten Arbeidsvoorwaarden | Aedes;
  • Hybride werken;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Jaarlijks persoonlijk loopbaanbudget;
  • Ontwikkelen via onze online leeromgeving Good Habitz
  • en daarnaast ook leren via www.watdoejijmorgen.nl;
  • Vergoeding van je sportabonnement;
  • Een laptop/IPad en mobiele telefoon;
  • Zakelijke mobiele telefoon;
  • Een gezellige kantine gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenwaard.

Open sollicitaties

Werk jij graag bij een ambitieuze organisatie die midden in de samenleving staat? Houd je ervan om jezelf telkens uit te dagen en nieuwe dingen te leren? Dan is QuaWonen de plek voor jou!

Is er op dit moment geen (geschikte) vacature? Mail ons gerust een open sollicitatie. Vertel ons wie je bent en wat je zoekt via vacature-at-quawonen.com

 

Het werk van QuaWonen in beeld

In deze video vertellen een medewerker Klantenservice en een woonconsulent over hun hart voor de klant.

Buurtbeheer in actie

Onze buurtbeheerders zijn de ogen en oren van QuaWonen in de wijk.