close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Organisatieinrichting

QuaWonen heeft drie grote teams: Wonen, Strategie & Participatie en Bedrijfsvoering. Alle medewerkers werken vanuit één locatie in Bergambacht.  

De opdracht van de afdeling Wonen is om het dagelijkse werk goed en efficiënt in te richten. Een klant belt ons met een vraag en krijgt direct antwoord. Een woning komt leeg en wordt snel weer verhuurd. We werken met één onderhoudspartner voor al het dagelijks onderhoud. Kwaliteit tegen lage kosten.   

Het team Strategie & Participatie kijkt kritisch hoe we het geld dat overblijft na uitvoering van onze basistaken, zinvol aanwenden. Bij onze huurders, belanghouders en collega's halen wij informatie en argumenten op. Via beleid en kwaliteitszorg willen we er voor zorgen dat onze afwegingen heel helder zijn.

Bedrijfsvoering is de afdeling die de financiële randvoorwaarden bepaalt: hoeveel mag het dagelijkse beheer kosten? Hoeveel mag een nieuwbouwwoning kosten? Welk rendement moet QuaWonen maken op eigen vermogen opdat we ook in de toekomst financieel gezond zijn? Dat is immers een vereiste  om te kunnen blijven investeren in de Krimpenerwaard.


 

Organigram QuaWonen