close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Keuzemogelijkheden

We willen u als huurder graag keuzevrijheid geven om bepaalde elementen in de woning aan uw eigen smaak aan te passen. Keller verzorgt dit voor QuaWonen. U maakt de keuzes in de showroom van de aannemer van QuaWonen, Bakker Arkel in Bergambacht.

Keuze tegels

U kunt kiezen uit een collectie dubbel hard gebakken vloertegels (standaard collectie QuaWonen), afmeting 15 x 15 cm. U maakt deze keuze voor de volgende betegelde vloeren:
• de vloer van het toilet
• de vloer van de badkamer

Let op: de keuze voor tegels in het toilet moet gelijk zijn aan de tegelkeuze voor de badkamer.

Keuzes keuken

Zonder extra kosten kunt u bij Keller keuzes maken uit kastdeurtjes, handgreepjes, het aanrechtblad en tegels in de keuken. Nadat u een definitieve toewijzing hebt ontvangen voor uw appartement neemt Keller contact met u op voor het maken van uw keuzes. De hele afhandeling van de keuzes en opties wordt verzorgd door Keller.

Opties keuken

Daarnaast kunt u tegen betaling kiezen voor uitbreidingen van de keuken. Ook hiervan wordt de hele afhandeling en betaling verzorgd door Keller.

Optie tweede toilet

Als alle huurders tijdig bekend zijn, dan is het nog mogelijk om een tweede toilet te kiezen. De woonconsulent zal u hierover informeren.

ZAV-beleid

Als u voor het aanbrengen van een optie heeft gekozen, betaalt u de optie zelf. Hiermee wordt de optie automatisch uw eigendom en een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Bij het verlaten van de woning kunt u de voorziening achterlaten, maar QuaWonen geeft geen vergoeding voor luxere onderdelen of uitbreidingen. Wilt u een zelf aangebrachte voorziening meenemen, dan moet minimaal een standaard voorziening achterblijven.