close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Keuzemogelijkheden

We willen u als huurder graag keuzevrijheid geven om bepaalde elementen in de woning aan uw eigen smaak aan te passen. Keller verzorgt dit voor QuaWonen. U maakt de keuzes in de showroom van de aannemer van QuaWonen, Bakker Arkel in Bergambacht.

Keuze tegels
U kunt kiezen uit een collectie vloertegels en wandtegels (standaard collectie QuaWonen). U maakt deze keuze voor de volgende oppervlakten:

• de vloer en wand van het toilet
• de vloer en wand van de badkamer
• de wand van de keuken

Keuzes keuken
Zonder extra kosten kunt u bij Keller keuzes maken uit kastdeuren, handgrepen, het aanrechtblad en tegels in de keuken. Nadat u een definitieve toewijzing hebt ontvangen voor uw woning, neemt Keller contact met u op. Keller verzorgt de volledige afhandeling van de keuzes.

Uitbreidingen keuken
Daarnaast kunt u tegen betaling kiezen voor uitbreidingen van de keuken. Keller verzorgt ook de volledige afhandeling en betaling van deze uitbreidingen.

ZAV-beleid
Als u voor het aanbrengen van een uitbreiding heeft gekozen, betaalt u deze zelf. Hiermee wordt de uitbreiding automatisch uw eigendom en een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV). Eventuele inbouw(apparatuur) moet u bij verhuizing uit de woning verwijderen of laten overnemen door een nieuwe huurder. QuaWonen neemt geen (keuken)apparatuur over. Andere uitbreidingen, zoals een verlengd aanrechtblad of extra kastjes, kunt u bij verhuizing achterlaten. QuaWonen geeft hier geen vergoeding voor.

Wilt u een zelf aangebrachte voorziening meenemen, dan moet minimaal een standaard voorziening achterblijven.