close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Centrum Zuid

QuaWonen bouwt hier 141 sociale huurappartementen verdeeld over drie gebouwen. Er komen ook koopwoningen in dit nieuw te ontwikkelen woongebied.

Centrum-Zuid is het gebied in Krimpen aan den IJssel tussen de Nieuwe Tiendweg, Boerhaavelaan Raadhuisplein en Waardzicht. Het gebied wordt uitgewerkt met 6 woonblokken: 3 gebouwen met sociale huurwoningen en 3 gebouwen met appartementen voor verkoop. De woonblokken komen te staan in een aantrekkelijk woongebied met groen, water en parkeermogelijkheid. We streven ernaar om het project samen met Nederlandse Bouw Unie in één bouwstroom uit te voeren.

Gebouw Schweitzer

Op de hoek Raadhuisplein/Boerhaavelaan is de bouw van het eerste woonblok (Schweitzer) met 44 huurappartementen in maart 2022 begonnen. De woningen zijn naar verwachting eind 2023 klaar. De verhuur van deze woningen vindt plaats in het najaar van 2022. Houdt u onze website en Het Kontakt tegen die tijd goed in de gaten.

Klik hier voor informatie over de woningen en de toewijzing

 

Hierna komen de blokken langs de Boerhaavelaan, Nieuwe Tiendweg en Waardzicht aan de beurt. We verwachten dat het hele project eind 2025 klaar is.

Kijk voor meer informatie ook op de website Natuurlijk Centrum Zuid