close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Zelf allerlei zaken regelen via Mijn QuaWonen

QuaWonen heeft een nieuwe website. Nieuw is Mijn QuaWonen. Hier kunt u veel zaken zelf regelen. Denk aan: een reparatie melden en een afspraak met de monteur maken, de huur betalen, een betalingsregeling aanvragen, overlast melden en de huur opzeggen. Ook zijn brieven van QuaWonen handig op één plek terug te vinden. En via de kennisbank is uitgebreide informatie te vinden, bijvoorbeeld over huren bij QuaWonen.  

In de komende weken krijgen alle huurders een brief over het nieuwe huurdersportaal Mijn QuaWonen en de website. In die brief staan ook uw persoonlijke inloggegevens. Om gebruik te maken van het huurdersportaal moet u zich eenmalig registreren. Daarna kunt u altijd en overal inloggen en direct zelf huurzaken regelen.
De nieuwe website is makkelijk te openen op zowel de computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Online voor zelfredzame huurders, extra tijd voor kwetsbare huurders
Uit een breed klantonderzoek bleek dat veel huurders van QuaWonen graag online zaken willen regelen. QuaWonen denkt hen met dit klantportaal goed te bedienen. Als zelfredzame klanten de nieuwe website goed weten te vinden, speelt de corporatie extra tijd vrij voor de groeiende groep kwetsbare huurders. Denk aan ouderen die langer zelfstandig wonen, vergunninghouders en mensen die uitstromen uit beschermde woonvormen.

Hulp nodig bij het registeren of zaken online regelen?
De klantenservice van QuaWonen is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Telefoonnummer: 088 – 799 66 36.