close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

U kunt weer online een reparatieafspraak maken

De afgelopen maanden hebben we u gevraagd om ons te bellen over een reparatieverzoek. Dat mag nog steeds, maar u kunt een reparatie ook heel eenvoudig melden via Mijn QuaWonen en meteen uw afspraak inplannen.

Heeft u een vraag of verzoek? Wij helpen u graag per e-mail of telefoon

U kunt contact met ons opnemen door:

  • Gebruik te maken van deze website en Mijn QuaWonen. Hier regelt u direct een aantal huurzaken online en krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen.
     
  • Ons te bellen op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur via 088-799 66 36.
     
  • Een mail te sturen naar info-at-quawonen.com. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw vraag.

U kunt weer zelf online een reparatieafspraak plannen

De afgelopen periode hebben we u gevraagd om ons te bellen voor een reparatieverzoek. We zijn nu zover dat u weer zelf een reparatieverzoek kan inplannen via Mijn QuaWonen.

Heeft u gezondheidsklachten? Dan vragen we u om een afspraak te maken zodra u zich weer beter voelt. Voor spoedreparaties zoeken we naar een oplossing om u toch te helpen.

Inspecteren en vervangen van badkamers en keukens doen we voorlopig niet.

QuaWonen en haar aannemers werken volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken dat tot stand is gekomen in samenwerking met de overheid. Op deze manier kunnen we de veiligheid van u en van onze medewerkers waarborgen. 

Maak graag een afspraak als u ons kantoor wil bezoeken
We zullen afspraken zoveel mogelijk telefonisch afhandelen. In sommige gevallen is persoonlijk contact beter. In dat geval nodigen wij u uit op kantoor. U mag ons ook altijd bellen om een afspraak op kantoor te maken. Ons kantoor is ingericht volgens de overheidsrichtlijnen veilig werken en overleggen.


VEELGESTELDE VRAGEN MAATREGELEN CORONA BIJ QUAWONEN