close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Samenwerking QuaWonen en NDI

Met elkaar de toekomst tegemoet

Woensdag 1 februari is een feestelijke dag. Wij hebben met NDI ICT Solutions een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Na een zorgvuldig selectietraject, begeleid door Hersense en Verhelst Advocatuur, hebben wij voor NDI gekozen als ICT-partner. NDI neemt het volledige beheer van de ICT-voorzieningen van QuaWonen over en levert ondersteuning in het blijven verbeteren en veiliger maken.

In deze snel veranderende maatschappij ontstond bij QuaWonen de behoefte om onze IT omgeving vergaand te beveiligen. We zijn daarbij op zoek gegaan naar een partij die samen met ons zorg draagt voor zo'n veilige omgeving, nu en in de toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar een partnerschap, niet naar de traditionele opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. NDI heeft ons ervan overtuigd dat we dit samen waar kunnen maken.

Manuel van Strien (NDI): ‘Uiteraard draait onze dienstverlening ook om techniek, het gaat immers om ICT. Maar waar het voor ons vooral om draait, zijn de mensen die de techniek gebruiken. Onze belangrijkste kernwaarde is ‘Wij helpen mensen’. We vinden het belangrijk dat we een persoonlijke klik hebben met onze klanten. Ons contact met QuaWonen was vanaf het begin goed. We hebben het gevoel dat we ons kunnen laten zien zoals we zijn. Daarom zijn we extra blij dat QuaWonen voor NDI heeft gekozen.’

Wij hebben veel zin in deze samenwerking, zodat we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Op de foto

Van links naar rechts (achterste rij):

Manuel van Strien (NDI) – Harm Hoogendoorn (QuaWonen) – Wendy du Prie (QuaWonen) – Jacoline Teeuwen (QuaWonen) – Eelco Hers (Hersense B.V.)– Marco Mommersteeg (QuaWonen), Voorste rij; Brian Polling (NDI) – Dennis Gerlof (QuaWonen)