close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nieuwbouw Centrum Zuid “Schweitzer” in Krimpen a/d IJssel

Informatie over de toewijzingen

Zoals u wellicht al heeft gezien of gehoord, wij zijn aan het bouwen. In Centrum Zuid in Krimpen aan den IJssel bouwen we aan een mooi en aantrekkelijk natuurlijk woongebied . Kijk voor meer informatie over het gebouw op onze pagina Gebouw Schweitzer.  

In september startten wij met de inschrijvingen voor het eerste blok, gebouw Schweitzer dat in Centrum Zuid gebouwd wordt . Ondertussen is de inschrijftermijn voorbij en gesloten. Dit bericht geeft informatie over de huidige stand van zaken.   

U kunt niet meer reageren op de woningen .  

Appartementen zijn toegewezen  

De inschrijvingen zijn gesloten. De appartementen AC3, AC1, en AC5 zijn toegewezen volgens de selectiecriteria.  De 16 appartementen type AC2 met een huurprijs van €727,47 en de 17 appartementen type AC1 met huurprijs van € 633,25 worden op 20 december tijdens een toewijzingsavond verdeeld. Alle kandidaten die in aanmerking komen, hebben een uitnodiging gekregen voor deze avond.    

Blijven er na de toewijzingsavond nog appartementen onverdeeld, dan word en deze aangeboden volgens de kandidatenlijst .    

De bouw  

Ondertussen is het hoogste punt bereikt met de bouw en verloopt alles voorspoedig. De verwachting is dat de woningen eind 2023 klaar zijn.