close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Maatregelen QuaWonen corona virus

Update 18 mei 2020 :

De overheid treft de noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het Corona-virus te beperken. QuaWonen neemt deze adviezen over. Concreet betekent dit dat onze medewerkers  vanuit huis werken en dat wij een aangepaste dienstverlening hebben. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Heeft u een vraag of verzoek? Wij helpen u graag per e-mail of telefoon

U kunt contact met ons opnemen door:

  • Een mail te sturen naar info-at-quawonen.com. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw vraag.
  • Ons te bellen op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur via 088-799 66 36.
     
  • Gebruik te maken van deze website en Mijn QuaWonen. Hier regelt u direct een aantal huurzaken online en krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen. Reparatieverzoeken en een aanvraag voor nieuwe keuken, badkamer en toilet doen we op dit moment alleen telefonisch.

U kunt ons bellen voor uw reparatieverzoek
QuaWonen en haar aannemers werken volgens het protocol Samen Veilig Doorwerken dat tot stand is gekomen in samenwerking met de overheid. Op deze manier kunnen we de veiligheid van u en van onze medewerkers waarborgen. 

Onze medewerker vraagt in het telefoongesprek of u gezondheidsklachten heeft. Zo niet, dan maken we een afspraak met u. Zo ja, dan vragen we u om een afspraak te maken zodra u zich weer beter voelt. Voor spoedreparaties zoeken we naar een oplossing om u toch te helpen.

Vervangen van badkamers en keukens doen we voorlopig niet.

Een afspraak bij ons op kantoor gaat niet door
We zullen afspraken waar mogelijk telefonisch afhandelen of anders uitstellen tot nadere berichtgeving van het RIVM.

We blijven woningen verhuren
Ook in deze tijd zijn veel mensen op zoek naar andere woonruimte. Als u een woning krijgt toegewezen, zal onze woonconsulent u verdere uitleg geven. Veel stappen gaan zoals gebruikelijk. We gaan alleen niet met u mee om de nieuwe woning te bekijken. Het ondertekenen van de huurovereenkomst gebeurt digitaal of per post.

Buurtkamers voorlopig dicht
Onze ontmoetingsruimtes gaan voorlopig dicht. Ze zijn in elk geval tot nadere berichtgeving niet beschikbaar voor open en gesloten activiteiten. Op verzoek van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zijn de ruimtes vooralsnog wel toegankelijk voor cliënten, zodat zij een dagbesteding hebben.

VEELGESTELDE VRAGEN MAATREGELEN CORONA BIJ QUAWONEN