close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Feestelijke opening Parkrand met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Sinds 6 januari 2020 is Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard te vinden in de buurtkamer Parkrand in Krimpen aan den IJssel. Zij schenken koffie, koken dagelijks een warme maaltijd en organiseren activiteiten voor bewoners. Als dank voor de hartelijke ontvangst organiseert Stichting Dagbesteding op 12 februari een feestelijke opening. Bewoners én omwonenden zijn van harte welkom! 

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard wil mensen met een verstandelijke beperking zinvol en plezierig laten deelnemen in de maatschappij. Een doel dat QuaWonen van harte ondersteunt. In Krimpen aan den IJssel beheren mensen met een beperking de buurtkamer van Prinsessenpark en – sinds enkele weken – Parkrand.

Bewoners weten de ontmoetingsruimte Parkrand nu veel beter te vinden. Ze komen langs voor een kopje koffie met zelf gebakken koek of voor een lekkere warme maaltijd. Ook omwonenden zijn van harte welkom om mee te doen met de activiteiten.

Bewoner: “Hartstikke leuk”
Meneer De Zaaijer, bewoner: “In december organiseerde Stichting Dagbesteding hier al een pannenkoekenmiddag. Dat was hartstikke leuk. Parkrand is soms best stil. Ik vind het goed dat Stichting Dagbesteding nieuwe activiteiten organiseert. Bewoners maken daar al goed gebruik van. Onze dochter heeft ook een beperking, zij werkt in Geerestein. Soms gaan we daar ’s middags eten. Dat kunnen we nu afwisselen met een maaltijd in Parkrand.”