close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Energieklussers in de Krimpenerwaard

Energieklussers helpen de energierekening te verlagen

De gemeente Krimpenerwaard geeft gratis installatie van kleine energiebesparende maatregelen en bespaaradvies weg. Zo kunnen we de energierekening helpen verlagen.  Inwoners van Krimpenerwaard die hiervoor in aanmerking komen, krijgen een brief van de gemeente. Dit gebeurt in fases per woonplaats. In Gouderak en Ouderkerk zijn de brieven in januari bezorgd. In februari ontvangen inwoners in Haastrecht, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist een brief. De andere kernen van de Krimpenerwaard zullen in maart volgen.

Veel energie gaat onnodig verloren.
Energie wordt steeds duurder en veel huishoudens kunnen meer energie besparen. De gemeente wil inwoners hierbij helpen. Nadat de ontvanger van de brief een afspraak heeft gemaakt, komt er een medewerker van het Energieklusteam langs.
Tijdens het bezoek geeft de medewerker advies en worden er direct gratis tot 5 besparende maatregelen geïnstalleerd. Denk aan tochtstrips, radiatorfolie en LED lampen. Dit bespaart geld en verhoogt het wooncomfort.

Meer informatie?
Voor deze actie werkt de gemeente samen met Energieklus. Voor meer informatie ga naar Energieklus of bel met de helpdesk van Energieklus. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 010 - 3180051.