close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Drie huurders die inlogden op Mijn QuaWonen winnen een iPad

Sinds februari is de nieuwe website van QuaWonen live. Nieuw op de website is Mijn QuaWonen. Hier kunnen huurders veel zaken zelf regelen. Denk aan: een reparatie melden en een afspraak met de monteur maken, de huur betalen, een betalingsregeling aanvragen of de huur opzeggen. QuaWonen verlootte drie iPads onder alle huurders die in de periode tot mei inlogden. De gelukkige winnaars kregen vandaag bericht.    

In februari en maart kregen alle huurders van QuaWonen een brief over het nieuwe huurdersportaal Mijn QuaWonen en de website. Om gebruik te maken van het huurdersportaal moeten zij zich eenmalig registreren. Daarna kunnen huurders altijd en overal inloggen en direct zelf huurzaken regelen. De nieuwe website www.quawonen.com met Mijn QuaWonen zijn makkelijk te openen op zowel de computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Online voor zelfredzame huurders, extra tijd voor kwetsbare huurders
Uit een breed klantonderzoek bleek dat veel huurders van QuaWonen graag online zaken willen regelen. QuaWonen denkt hen met dit klantportaal goed te bedienen. Als zelfredzame klanten de nieuwe website goed weten te vinden, speelt de corporatie extra tijd vrij voor de groeiende groep kwetsbare huurders. Denk aan ouderen die langer zelfstandig wonen, vergunninghouders en mensen die uitstromen uit beschermde woonvormen.

Hulp nodig bij het registeren of zaken online regelen?
De klantenservice van QuaWonen is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Telefoonnummer: 088 – 799 66 36.