close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Digitale aanval op systeem van QuaWonen

Aanval op het systeem van QuaWonen
Gisteren ontdekten wij dat er op zondag 27 maart 2022 een aanval is geweest op het systeem van QuaWonen. We weten momenteel nog niet precies wat er is gebeurd en wat dit voor u betekent. Dit wordt momenteel onderzocht. Wel is er direct actie ondernomen om de systemen en gegevens veilig te stellen.  

Dit is een datalek
In ons systeem hebben wij ook gegevens van u opgeslagen. We weten nog niet of deze gegevens (of delen ervan) zijn ingezien of opgeslagen. Maar er is in zo’n situatie wel sprake van een datalek. Uit voorzorg informeren wij u hierover. Ook hebben wij een melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het is (nog) niet duidelijk of uw gegevens zijn ingezien 
Toch vinden wij het belangrijk om u hierover alvast te informeren. We kunnen het namelijk ook niet helemaal uitsluiten. Zodra wij meer informatie hebben, leest u hierover via onze website. 

Pas op voor valse mails, sms en/of valse telefoongesprekken 
Voor de zekerheid vragen wij u om goed op te letten.

Aangepaste dienstverlening 
We zijn op dit moment slechts beperkt bereikbaar. U kunt via Mijn QuaWonen een reparatieverzoek doen. Voor spoedmeldingen kunt u ons bellen, u wordt dan doorgeschakeld naar onze storingsdienst. Excuses voor het eventuele ongemak en wij hopen op uw begrip.   

Het spijt ons erg dat dit heeft kunnen gebeuren 
Wij hebben helaas niet kunnen voorkomen dat dit is gebeurd. Wel hebben wij direct maatregelen genomen om de eventuele schade zo veel als mogelijk te beperken.