Ga naar de inhoud
Enquête over de Social Media van QuaWonen

Voor een afstudeeropdracht bij QuaWonen zijn wij onze Social Media aan het onderzoeken. Wij zoeken deelnemers die graag mee willen doen aan ons onderzoek. Wilt u ons helpen? Onze stagiaire doet onderzoek naar hoe de organisatie de betrokkenheid met de bewoners kan vergroten op sociale media. Om dit goed te kunnen onderzoeken hebben wij uw mening hard nodig! Het zou ons enorm helpen als u de enquête via onderstaande link zou kunnen invullen. 

https://forms.office.com/e/qwevdAJrxy 

Onderwerp en doel enquête 

De enquête gaat over het gebruik van sociale media. Uw ingevulde antwoorden zijn alleen voor dit onderzoek en worden anoniem verwerkt. Daarnaast nodigen we u vriendelijk uit om deze enquête binnen twee weken in te vullen.  

Oproep Interview

Wilt u in de toekomst een bijdrage leveren aan dit onderzoek? Dit is uw kans! Graag zouden we u nog eens persoonlijk willen spreken over dit onderwerp, want uw mening is ontzettend belangrijk. Mocht u dit leuk en interessant vinden, dan kunt u aan het einde van de enquête uw e-mailadres invullen. Onze stagiaire zal dan op een later moment contact opnemen.  

Alvast bedankt voor uw tijd en hopelijk tot snel!