close

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kennisbank | †Projecten†Energie- en onderhoudsproject

Bij een renovatieproject verbeteren we uw woning
Dit gaat verder dan gepland onderhoud of het energiezuinig maken van uw woning. Vaak kost een renovatieproject veel tijd en verandert uw woning flink. Het kan daarom zo zijn dat u tijdens het verbouwen niet thuis kunt wonen. Dan krijgt u een deel van de kosten voor uw verhuizing en inrichting van ons terug.

Wij maken samen met een aantal bewoners een sociaal plan
In een sociaal plan staan bijvoorbeeld afspraken over voorrang en vergoedingen. Dit plan maken we alleen als we gaan verbouwen. We houden ons aan de rechten en plichten van het Regionaal Sociaal Statuut.

Regionaal Sociaal statuut Krimpenerwaard:

- Sociaal-Statuut-Krimpenerwaard-def.pdf

Complexen waar QuaWonen komend jaar aan gaat werken.
In 2020 gaat QuaWonen weer een groot aantal woningen en appartementen opknappen en onderhoud uitvoeren. In dit overzicht vindt u alle energieprojecten en schilderprojecten. Bewoners krijgen een bericht voordat de werkzaamheden beginnen. Onderstaande betreft een planning en in sommige gevallen kan het zijn dat er wijzigingen worden aangebracht. Ook kan het voorkomen dat er projecten uit 2019 doorlopen in 2020 en zodoende op deze informatieve planning komen te staan.

Publicatie-website-energie-en-schilderwerken-2020-1.0-200224.pdf

Energieprojecten
Met energieprojecten maakt QuaWonen woningen veel energiezuiniger. Werkzaamheden zijn vaak isolatie van de woningschil (vloeren, gevels, daken). Ook wordt glas vaak vervangen door isolatieglas. Bewoners krijgen altijd bericht voordat de werkzaamheden beginnen.

Schilderprojecten
Schilderen is een belangrijk onderdeel van onderhoud van de woning. Om efficiŽnt te werken combineert QuaWonen schilderwerk vaak met werkzaamheden als gevelonderhoud of het opknappen van dakgoten. Ook hier krijgen bewoners natuurlijk altijd van tevoren bericht.