9 eengezinswoningen blok 7

AI blok 7

Aan de even zijde van de 's Heerenbergstraat komt een rijtje met 9 eengezinswoningen met een tuin in de sociale huursector. Er zijn drie grotere woningen met drie woonlagen en een kale huurprijs van € 651. Deze zijn passend voor huishoudens met een inkomen tussen boven de huurtoeslaggrens en € 45.000, dus ook voor middeninkomens. De zes kleinere woningen met twee woonlagen en een huurprijs van € 592 zijn passend voor 1- en 2 persoonshuishoudens met een inkomen onder de huurtoeslaggrens. Naar verwachting worden de nieuwe woningen in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd.

De woningen met een rood kruis zijn toegewezen aan bewoners die wegens sloop hun woning moeten verlaten.

beschikbaar 17-8

 

 

 

Plattegronden

blok 7 BG met maten
De begane grond is voor de 2- en 3 laagswoningen gelijk. Op de afbeelding ziet u de plattegrond van de hoekwoning. Deze is anders, omdat de voordeur aan de zijgevel zit. Bij een tussenwoning is daardoor de indeling van de hal anders (zie hiervoor de plattegrond bij blok 6) , maar de oppervlakte van de woning gelijk.

Vanuit de hal (met toilet en meterkast) stap je de woonkamer in die zich van voor naar achteren over ruim 8 meter uitstrekt. Aan de voorkant is de open keuken. Vanuit de woon- kamer stap je met grote glazen openslaande deur zo de diepe tuin met schuur in. Alle tuinen zijn meer dan 15 meter diep en er zijn zelfs 4 woningen van bijna 18 meter.

1e en 2e verdieping 3-laagswoning                 1e verdieping 2-laagswoning

grote 1e met maten

1e etage kleine met maten

 

2e etage met maten

Met de trap in de gang kom je op de eerste etage. Hoewel beide typen 2 slaapkamers hebben op de eerste etage, verschilt de indeling van deze etage wel voor de 2- en 3-laags-woningen. Dat komt omdat bij de 2-laags-woningen er een extra bergruimte is op de 1e etage waar behalve de installaties als de cv-ketel en de mechanische ventilatie ook de wasmachine kan worden neergezet.
Aan de voorkant van de woning bevinden zich de badkamer en één slaapkamer van 9,8m2, Aan de achterzijde van de woning is de grote slaapkamer. Bij de 2-laagswoningen is er tussen beide slaapkamers een bergruimte
 met installaties en een wasmachine-aansluiting. De 3-laagswoning heeft ook nog een vaste trap naar de 2e etage.

Bij de 3-laagswoning bevindt de bergruimte zich op de 2e etage, naast een slaapkamer met een oppervlakte van 13,4m2.

                 Klik hier voor de detailplattegronden
                 met maten van blok 7

Oppervlaktes

oppervlaktes blok 7

naar boven