18 eengezinswoningen blok 6

blok 6 AI

Aan de oneven zijde van de 's Heerenbergstraat komen twee rijtje van elk 9 eengezinswoningen met een tuin in de sociale huursector.  De woningen hebben een oppervlakte van 105m2 en zijn vergelijkbaar met de eengezinswoningen die vorig jaar vooraan de 's Heerenbergstraat zijn gerealiseerd.

De veertien tussenwoningen met 3 slaapkamers en een huur van € 635 zijn primair bedoeld voor huishoudens van 3 en meer personen met een inkomen onder de huurtoeslaggrens. De vier hoekwoningen zijn passend voor huishoudens met een inkomen tussen de huurtoeslaggrens en € 45.000, dus ook voor middeninkomens. Naar verwachting worden de nieuwe woningen in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd.

De woningen met een rood kruis zijn toegewezen aan bewoners die wegens sloop hun woning moeten verlaten.

Beschikbaarheid03-081

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de beide etages van een tussenwoning. Bij de hoekwoningen zit de voordeur aan de zijgevel, waardoor de indeling van de hal iets anders is (zie hiervoor de plattegrond bij blok 7). De oppervlakten zijn voor de hoek- en tussenwoningen wel gelijk.
blok 6 tussen 1e met maten

blok 6 tussen bg met maten

Vanuit de hal (met toilet en meterkast) stap je de woonkamer in die zich van voor naar achteren over ruim 9 meter uitstrekt. Aan de voorkant is de open keuken. Vanuit de woonkamer stap je met grote glazen openslaande deur zo de tuin met schuur in. De tuinen zijn bijna 9  meter diep.
Via de trap in de gang kom je op de eerste etage. Aan de voorkant is één grote slaapkamer, aan de achterkant zijn twee kleinere slaapkamers. Tussenin bevindt zich de badkamer. Op de derde etage is een vliering voor het opbergen van spullen. Deze is bereikbaar met een vlizotrap vanuit de overloop.

Klik hier voor de detailplattegronden (Let op: Alleen bouwnummer 1 heeft een zijdeur. Alle andere hoekwoningen hebben een voordeur)

Oppervlaktes

oppervlaktes blok 6

terug naar boven