Overdracht beheer ontmoetingsruimten naar ContourdeTwern

03 DEC 2018

Per 1 januari 2019 verandert QuaWonen de organisatie rondom de ontmoetingsruimten in Krimpen aan den IJssel. Het programmabeheer gaat naar ContourdeTwern. In december organiseert QuaWonen drie informatiebijeenkomsten voor gebruikers van deze ruimten. Omdat de ruimten zijn bedoeld voor de hele buurt, hebben we het voortaan over BuurtKamers!
Programmabeheer naar ContourdeTwern

Het programmabeheer van de BuurtKamers in Krimpen aan den IJssel wordt overgenomen door ContourdeTwern. ContourdeTwern is de welzijnsorganisatie in Krimpen aan den IJssel. Zij werken ook via Krimpenwijzer.

Patrizia Antuzzi van ContourdeTwern wordt de contactpersoon voor alles wat met de BuurtKamers te maken heeft. Dus om de BuurtKamer te reserveren of met vragen over het gebruik van de BuurtKamer kunnen gebruikers voortaan bij haar terecht.

Nieuwe voorwaarden
De overdracht grijpen we aan om alle prijzen en voorwaarden voor het gebruik weer op één lijn te brengen. Voor sociale initiatieven blijft het mogelijk om de BuurtKamers zonder bruikleenvergoeding te gebruiken. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden. De bijeenkomsten moeten voor alle geïnteresseerden vrij toegankelijk zijn, of zijn gericht op kwetsbare doelgroepen. Verenigingen met betalende leden en organisaties blijven wel betalen voor het gebruik van de BuurtKamers. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier.

Informatiebijeenkomsten
Er leven veel vragen bij de gebruikers van de BuurtKamers. Wij organiseren daarom drie informatiebijeenkomsten. Deze informatiebijeenkomsten zijn gepland op:

Dag

Tijd

Locatie

Dinsdag 11 december

19.00 – 21.00 uur

Sperwer, de Landerijen 3

Donderdag 13 december

10.00 – 12.00 uur

Vijverhoek, Lage Vijver 2

Vrijdag 14 december

14.30 – 16.30 uur

Gouden Regen, Gouden Regen 1

U bent van harte welkom op één van bovenstaande bijeenkomsten. Wilt u ons laten weten op welke bijeenkomst u aanwezig bent? U kunt dit doorgeven aan de klantenservice van QuaWonen via info@quawonen.com of 088 – 799 66 36.