Nieuws

06

SEP

Nieuw ondernemingsplan QuaWonen speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen

06 SEP 2018

Woningcorporaties leveren een belangrijke bijdrage aan maatschappelijke doelen als CO2-neutrale woningen en langer zelfstandig thuis. Deze thema’s krijgen dan ook veel aandacht in het nieuwe ondernemingsplan van QuaWonen. De corporatie investeert de komende vier jaar 85 miljoen euro in het energiezuiniger maken van woningen. Ook zoekt de corporatie met gemeenten, zorg en welzijn naar oplossingen waardoor mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

lees verder

06

SEP

Alle bewoners akkoord met energiemaatregelen

06 SEP 2018

In oktober begint QuaWonen met de uitvoering van twee nieuwe energieprojecten: Schoolstraat Bergambacht (10 woningen) en de Koningin Julianastraat in Berkenwoude (9 woningen). We gingen bij alle bewoners op bezoek om hen persoonlijk te vertellen over de plannen. Ze zijn zonder uitzondering akkoord gegaan.

lees verder

30

AUG

Presentatie: Energie besparen kan iedereen

30 AUG 2018

Wilt u wel eens weten hoe u met vrij eenvoudige maatregelen nog heel wat energie kunt besparen? Goed voor uw portemonnee en voor het milieu. De bijeenkomst is gratis en duurt ongeveer een uur.

lees verder

06

AUG

QuaWonen donderdag 6 september enkele uren dicht

06 AUG 2018

Binnenkort publiceert QuaWonen een nieuw ondernemingsplan met daarin haar plannen voor de komende vier jaar. Alle medewerkers worden bijgepraat tijdens een lunch op donderdag 6 september. Dat betekent dat we die dag tussen 11.00 en 14.00 uur gesloten zijn.

lees verder