Nieuws

09

MEI

QuaWonen en ASVZ ondertekenen contract Prinsessenpark

09 MEI 2018

QuaWonen draagt er graag aan bij dat mensen met een zorgvraag zelfstandig kunnen wonen. Een locatie vlak bij voorzieningen verdient dan de voorkeur. Dit jaar ontwikkelt de corporatie in Prinsessenpark 17 zorgeenheden voor ASVZ. Het initiatief kwam van ouders van mensen met een beperking. De toekomstige bewoners zagen gisteren hoe de eerste paal van hun nieuwe woongebouw de grond in ging. Ook ondertekenden Peter Mertens, lid van de raad van toezicht van ASVZ, en directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen het contract.

lees verder

06

MEI

QuaWonen verduurzaamt haar wagenpark

06 MEI 2018

QuaWonen is volop bezig met het verduurzamen van woningen. De ambitie is een energieneutrale woningvoorraad in 2050. In lijn daarmee is de corporatie nu óók bezig om haar bedrijfsvoering te vergroenen. Zo rijden de medewerkers van QuaWonen straks in elektrische bedrijfsauto’s.

lees verder

05

MEI

QuaWonen donderdag 7 juni gesloten

05 MEI 2018

We zijn donderdag 7 juni dicht vanwege ons jaarlijkse personeelsuitje. Vrijdag 8 juni vanaf 8.30 uur staan we weer voor u klaar!

lees verder

26

APR

Koningsdag en feestdagen in mei

26 APR 2018

Bent u van plan om langs te komen bij QuaWonen? Houd er dan rekening mee dat wij vrijdag 27 april (Koningsdag) gesloten zijn. Dit geldt ook voor donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 11 mei en maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag).

lees verder