Nieuws

11

JAN

QuaWonen bevordert doorstroming: 98 woningen komen vrij

11 JAN 2019

Met Prinsessenpark bouwt QuaWonen betaalbare appartementen in het centrum van Krimpen aan den IJssel. De belangstelling voor de in totaal 151 huurappartementen in het project was groot. Woningzoekenden uit Krimpen aan den IJssel die een eengezinswoning met een huurprijs tot € 640 achterlaten, kregen voorrang bij de toewijzing. Doel is de doorstroming op de woningmarkt bevorderen. Dat is gelukt, er komen in totaal 98 eengezinswoningen vrij in Krimpen aan den IJssel.

lees verder

09

JAN

Veel minder huisuitzettingen in 2018

09 JAN 2019

Met een snelle en persoonlijke aanpak bij huurachterstand voorkomt QuaWonen dat huurders in grote problemen komen. Het resultaat van deze aanpak mag er zijn. In 2018 daalde het aantal huisuitzettingen vanwege een betalingsachterstand tot 4. In 2017 ging het nog om 10 mensen.

lees verder

06

JAN

Twee nieuwe leden Raad van Commissarissen QuaWonen

06 JAN 2019

Per 1 januari zijn Janine Sanders en Bote de Vries benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van QuaWonen. Beide kandidaten brengen actuele kennis en expertise in en zijn goed bekend met de doelstellingen van de corporatiesector. De Autoriteit woningcorporaties heeft zich positief uitgesproken over de benoemingen.

lees verder

21

DEC

De bouw van Tiendhoek II is begonnen

21 DEC 2018

Gisteren is de bouw van Wonen in de Kragen (Tiendhoek II) begonnen: een nieuwbouwproject bestaande uit 21 sociale huurwoningen en 34 koopwoningen, omgeven door water en groen. De woningen worden gebouwd in het ruim opgezette uitbreidingsgebied Tiendhoek II, aan de rand van Lekkerkerk. De woningen zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd door Van Wijnen.

lees verder