Wat moet ik doen bij inbraak of vandalisme?

Als er schade is ontstaan door inbraak, vandalisme of aanrijding, dan is dat heel vervelend. U bent niet alleen geschrokken, ook de schade kan enorm zijn. Doe altijd binnen 48 uur aangifte bij de politie. Stuur een kopie van deze aangifte naar ons, want anders kunnen wij de schade aan uw woning (opstal) niet herstellen.

Inbraak

Is er bij u ingebroken? Meldt dit direct bij de politie en bij ons. Na ontvangst van de kopie aangifte komen wij beschadigde sloten, scharnieren, ramen, deuren en kozijnen herstellen. Ontvangen wij geen kopie van de aangifte, dan zullen we de herstelkosten bij u in rekening brengen. Voor schade aan uw eigendommen, kunt u terecht bij uw inboedelverzekeraar.

Vandalisme

Heeft iemand met opzet uw woning beschadigd? Meld dit direct bij ons. Een van onze medewerkers komt langs om de schade op te nemen. Heeft u schade aan de woning?  Dan doen wij aangifte bij de politie. De kosten voor herstel verhalen we op onze opstalverzekering. Heeft u ook schade aan uw eigendommen? Dan moet u hiervan zelf aangifte doen bij de politie. Voor de kosten en het herstel kunt u terecht bij uw inboedelverzekeraar.